Hoe Flappie Flappies werd

Mijn Versie van youp’s klassieker

 

Kom, het was kerst en ik wilde eindelijk een keer gaan “zitten” voor Flappie.

Toen ik door Petra naar boven gestuurd werd om het bed te verschonen kwam ik met de noten van het liedje on m’n hoofd op een andere text uit. En na negen maanden zonder optredens hadden flarden text in mijn hoofd geplant uit alle dagelijkse corona uitzendingen.

Ik ben de volgende dag gaan zitten en heb samen met mijn dochter Bo een text geschreven en die verwoord volgens ons ongeveer  wat de meeste mensen uit onze sector voelen. En dat zonder te willen klagen of zeuren.

Ik ben ervan overtuigd dat als de zon w alles weer goed komt, we weer samen een drankje kunnen doen en kunne genieten van prachtige muziek.

TOT GAUW!!!

Een corona satire op flappie van Youp van het Hek

 

Geef een antwoord

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram