Beoordeeld met 5

Inmiddels twee keer een fantastische avond gehad in ons horeca bedrijf met geweldig optreden van Paul. Absolute aanrader voor een gezellige avond!
Wim Vos

Contactgegevens

De Jonglaan 12
5251 SP Vlijmen

06 – 54 32 33 85
info@paulbackbier.nl

Voor het boeken van Paul Backbier vul direct onderstaand formulier in voor live muziek op jullie bruiloft, feest of ander evenement! Heb je een vraag? Neem dan contact op of mail naar info@paulbackbier.nl

Je wilt live muziek op jouw bruiloft.

Nu te boeken voor jouw bruiloft!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen of je viert een jubileum van je trouwdatum.

Grote kans dat je op zoek bent naar goede, passende livemuziek voor een onvergetelijk feest. Verzorgd door een professionele muzikant die sfeer brengt aan het geheel en kan inspelen op de feestgangers. Het liefst ook met een mooie podium-aankleding en een strakke, verzorgde uitstraling.

Meneer Backbier zorgt dan voor dat high standing entertainment waarmee jullie je gasten zullen verwennen

Met Meneer Backbier als solo-concept, maar ook met het cover-duo Party&Co maakt hij graag al jullie muzikale wensen waar. Hij ontfermt zich over de muzikale invulling, terwijl jullie onbezorgd kunnen genieten van het moment en jullie gasten. 

Kortom; of je nou viert in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Bosch. Meneer Backbier of zijn duo Party & Co zorgen dat jullie en jullie gasten met een grote glimlach huiswaarts keren!

Klik hier om te boeken!

bruiloft-2
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram