Pianist-entertainer met zangeres boeken voor uw evenement of feest?

Zoekt u een artiest of twee echte artiesten? Dan kiest u zeker voor Multi-instrumentalist Meneer Backbier of zijn high-class cover duo: Party & Co. Het duo Paul en Petra Backbier is een gouden combinatie voor elk evenement. Pianist-entertainer en zanger Paul Backbier zingt en speelt de piano, saxofoon en gitaar op miraculeuze wijze in alle denkbare stijlen. Uplifting lounge, Top 2000 , dance, Singer-songwriter muziek. Alles wat úw feest een prachtige party laat worden!

When the lady sings, gaat het helemaal los met dit top duo. Petra Backbier zet de zaal op haar kop met nummers van onder andere Anouk, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys en Tina Turner. Top live muziek van Nederlandse maar ook buitenlandse bodem. Haar zoetgevooisde stem leent zich natuurlijk ook voor Prachtige ballades en sfeervolle achtergrond muziek.

Muziek in de stijl die bij u past; Party & Co!

Boek nu! Neem contact op,

Coverband

Paul wordt beoordeeld met 5

Inmiddels twee keer een fantastische avond gehad in ons horeca bedrijf met geweldig optreden van Paul. Absolute aanrader voor een gezellige avond!
Wim Vos
Voor de tweede keer heeft Paul Backbier een feest bij ons thuis tot een onvergetelijke gebeurtenis verheven . Binnen no time heeft hij al onze gasten ( leeftijd ca 65+ tot 80+ !!!!) op de dansvloer gekregen en mee laten bléren . Fantastische en veelzijdige muzikant.
Stef Janssen
Paul speelt en zingt geweldig ! zorgde voor goede sfeer en kreeg iedereen op de dansvloer.
Wim van Oostveen
coverband-kijken-er-naar-uit

Coverband, High-end duo voor uw evenement

Party & Co is hét high-end duo van Nederland voor live muziek. Muzikaal talent wordt gecombineerd met passie, inzet en een dijk aan ervaring.  Dit duo is  top entertainment op uw coctail-party. Uw feestband op bruiloft of bedrijfs-event. Party & Co maakt van ieder evenement een memorabele beleving voor al uw gasten

Dit stijlvolle duo komt op uw verzoek ook in galajurk en smoking. Petra en Paul  zorgen voor een geweldige eigentijdse sfeer. Samen rond de pianovleugel met een aan uw wensen aangepast repertoire. Saxy lounge en trendy muziek met een acoustic touch. Beleef het mee uw gasten zullen versteld staan

Party & Co is door het heel Europa beschikbaar. Van omgeving Den Bosch, tot Utrecht, Rotterdam en Amsterdam! Maar ook in Barcelona of Parijs.

Zeg het maar. Wij rijden graag naar uw feestlocatie

Boek nu! Neem contact op

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram