Pianist-entertainer met zangeres boeken voor uw bruiloft of feest?

Zoekt u een artiest of twee echte artiesten? Dan kiest u zeker voor deze coverband: Party & Co. Het duo Paul en Petra Backbier is een gouden combinatie voor elk evenement. Pianist-entertainer en zanger Paul Backbier zingt en bespeelt de piano, saxofoon en gitaar op miraculeuze wijze in denkbare stijlen. Van Top 40 muziek en disco tot échte jazz en rock & roll.

Maar when the lady sings, gaat het helemaal los met deze coverband. Petra Backbier zet de zaal op haar kop met nummers van onder andere Anouk, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys en Tina Turner. Geweldige live muziek van Nederlandse bodem, maar ook vanuit het buitenland. Bovendien nog extra aandacht voor de vakmanschap van Petra: ooit stond zij in de finale van de Sound Mix Show.

Boek nu! Neem contact op

coverband

Paul wordt beoordeeld met 5

Inmiddels twee keer een fantastische avond gehad in ons horeca bedrijf met geweldig optreden van Paul. Absolute aanrader voor een gezellige avond!
Wim Vos
Voor de tweede keer heeft Paul Backbier een feest bij ons thuis tot een onvergetelijke gebeurtenis verheven . Binnen no time heeft hij al onze gasten ( leeftijd ca 65+ tot 80+ !!!!) op de dansvloer gekregen en mee laten bléren . Fantastische en veelzijdige muzikant.
Stef Janssen
Paul speelt en zingt geweldig ! zorgde voor goede sfeer en kreeg iedereen op de dansvloer.
Wim van Oostveen
coverband-kijken-er-naar-uit

Coverband, feestband en bruiloftband

Party & Co is dé coverband van Nederland voor live muziek. Muzikaal talent wordt gecombineerd met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Maar deze coverband is ook uw feestband en bruiloftband. Party & Co maakt van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud.

Maar deze coverband gaat voor u ook op de chique tour. Met Petra in een mooie galajurk en Paul in een tuxedo zorgen zij voor een geweldige sfeer. Samen rond de pianovleugel met een aangepast repertoire. Letterlijk stemmig en als het nodig is, beheerst op de achtergrond.

Ze zijn door het hele land beschikbaar. Van omgeving Den Bosch, tot Utrecht, tot Rotterdam en zelfs Amsterdam!

Boek nu! Neem contact op