Je wilt live muziek op jouw bruiloft.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen of je viert een jubileum van je trouwdatum.

Grote kans dat je op zoek bent naar goede, passende live muziek voor een onvergetelijk feest. Verzorgd door een professionele muzikant die sfeer brengt aan het geheel en kan inspelen op de feestgangers. Het liefst ook met een mooie podium-aankleding en een strakke, verzorgde uitstraling.

Meneer Backbier zorgt dan voor dat high standing entertainment waarmee jullie je gasten zullen verwennen

Met Meneer Backbier als solo-concept, maar ook met het cover-duo Party&Co maakt hij graag al jullie muzikale wensen waar. Hij ontfermt zich over de muzikale invulling, terwijl jullie onbezorgd kunnen genieten van het moment en jullie gasten. 

Kortom; of je nou viert in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Bosch. Meneer Backbier of zijn duo Party & Co zorgen dat jullie en jullie gasten met een grote glimlach huiswaarts keren!

Boek nu! Neem contact op

bruiloft-2

Paul wordt beoordeeld met 5

Inmiddels twee keer een fantastische avond gehad in ons horeca bedrijf met geweldig optreden van Paul. Absolute aanrader voor een gezellige avond!
Wim Vos
Voor de tweede keer heeft Paul Backbier een feest bij ons thuis tot een onvergetelijke gebeurtenis verheven . Binnen no time heeft hij al onze gasten ( leeftijd ca 65+ tot 80+ !!!!) op de dansvloer gekregen en mee laten bléren . Fantastische en veelzijdige muzikant.
Stef Janssen
Paul speelt en zingt geweldig ! zorgde voor goede sfeer en kreeg iedereen op de dansvloer.
Wim van Oostveen

Paul Backbier zorgt dat uw bruiloft een spektakel wordt!

Het concept Meneer Backbier wordt verzorgd door Paul Backbier. Paul is entertainer in hart en nieren en is door zijn jarenlange ervaring in staat zijn publiek – jullie gasten – precies aan te voelen. Als toegewijde pianist weet hij met zijn vleugel een sfeervolle ambiance te creëren, waarbij de gasten de mogelijkheid hebben om verzoekjes bij hem in te dienen. Meneer Backbier is met zijn sax, gitaar, piano en stem een stijlvolle eigentijdse one-man-band voor een persoonlijk en trendy feest vol dynamiek.

Samen met ‘zijn’ zangeres Petra vormt Meneer Backbier ook nog de coverband Party&Co. Als cover-duo krijgen zij met swingende muziek de dansvloer steeds weer vol. Deze twee-eenheid is ontzettend goed op elkaar ingespeeld en weet de muziek precies af te stemmen op de wensen van jullie gasten en dat helemaal aangepast aan de gelegenheid. 

De veelzijdige concepten Meneer Backbier en Party&Co zijn breed inzetbaar en ontzettend flexibel, ook waar het de locatie betreft. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij zorgen voor een persoonlijke muzikale invulling van jullie feest. Vele bruidsparen, jarigen en jubilarissen gingen jullie voor en waren zonder uitzondering zeer enthousiast.

Van stijlvol tot chique. Meneer Backbier of Party & Co zorgen ervoor!

Bekijk de prijzen Boek nu!

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram