Paul op Ameland deel 2

Een prachtig weekend op Ameland met live muziek van Paul Backbier

 
Live muziek van Paul Backbier

Hier het tweede deel van mijn Ameland-tour. De avond vordert en de sfeer is goed. Een feest verzorgen is aftasten en goed opbouwen. Soms gaat dat heel snel zoals hier. Het maakt me blij als ik de sfeer zo zie groeien als op dit jubileum. Ik heb “boekjes voor verzoekjes”zodat het publiek kan aangeven wat hun wensen zijn. Hier is dat niet echt nodig. Ik krijg een “voorzetje” en de gasten “koppen hem in”. Mooi toch? Dit zijn de momenten dat de avond veel te snel voorbij gaat.

Ik vond dit een fantastische feestavond waar ik als pianist entertainer heb kunnen laten zien wat ik onder andere kan. Want naast dit soort “aan het plafond” feesten kan ik ook een rustige receptie of een sfeervol walking-dinner die extra glans geven die een feest voor mijn opdrachtgever en zijn of haar publiek memorabel maken.

Wilt u graag contact? Ik sta voor u klaar

Geef een reactie

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram