Meneer Backbier op Ameland Deel 1

Een prachtig voorjaarsweekend aan het strand op Ameland

 
Het begin van een prachtige avond

Soms heb je van die optredens waar je nog vaak aan terug denkt. Dit was er zo een! In het voorjaar van 2018 werd ik uitgenodigd om een weekend naar Ameland te komen. Daar mocht ik het jubileum van Bouw logistic muzikaal omlijsten. Het werd een prachtige avond en een geweldig weekend. We hebben twee nachten in een heerlijk hotel geslapen. De eerste avond was er een intieme barbecue voor vrienden en familie. We hebben het eiland met de fiets en te voet kunnen ontdekken. Het was perfect. Helaas heb ik daar geen video van, maar wel van de avond!

Om jullie nu een indruk van zo een avond te geven heb ik wat beeldmateriaal aan elkaar geplakt zodat jullie een idee krijgen hoe ik een avond op kan bouwen Vandaag deel 1 van mijn Ameland tour. In de komende weken komen deel 2 en deel 3 on-line. Laat me weten wat je er van vindt

Voor live muziek op uw feest kunt u contact met mij opnemen. Ik sta u graag te woord

Geef een reactie

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram