Paul Backbier op Ameland deel 3

Laatste deel van de Ameland tour van Meneer Backbier

 

Vandaag de laatste in de reeks “Paul Backbier op Ameland”

Het eind van een feest moest knallen! En dat deed het ook. Met een enthousiast publiek en zelfs op de bar dansend personeel hebben we deze avond tot een knallend einde weten te brengen.

Ik doe dat niet alleen, de gasten spelen ook een belangrijke rol. Samen hebben we ervoor gezorgd dat dit jubileum zowel Martien en Ageeth alsook hun gasten nog lang zal heugen.

Dat is het grootste plezier dat ik hier uit kan halen. En zo was het! Nog een nachtje slapen en een gezellig ontbijt. Daarna terug naar huis en op naar het volgende optreden!

In deze video kunt u zien hoe een avond kan verlopen. Het is vanzelfsprekend aan u welke richting ik uit ga. Meneer Backbier kan ingetogen op de achtergrond een waardevolle sfeermaker zijn. Maar even zo goed een gedreven entertainer die zijn publiek enthousiast naar het plafond dirigeert.

U wilt natuurlijk ook een geweldig feest dat aan uw wensen voldoet. Ik beloof u dat u een tevreden klant zult zijn. Boek nu en neem contact op met Meneer Backbier. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Geef een reactie

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram