Je bekijkt nu Wat maakt een feest tot een succes

Wat maakt een feest tot een succes

De verjaardag van Raquel

Waar moet je aan denken als je jullie bruiloft feest of event gaan plannen

Op een enkele uitzondering na zullen er niet veel mensen zijn die meerdere keren per jaar een feest geven.
Een mooie bruiloft of verjaardag is niet goedkoop.Daar wil je dus wel even aandacht aan besteden. Je kijkt naar je beschikbare budget en kijkt dan wat jullie wensen zijn. Kleding, Locatie, Dineren of hapjes, een buffet, bubbels bij binnenkomst?

Ik denk dat je budget en wensen aan elkaar moet aanpassen en moet gaan voor kwaliteit. De verjaardag van Raquel was een perfecte combi van lekkere hapjes met sfeervolle muziek. Het begin van de avond bubbels en de muziek was stijlvol en rustig. Later met z’n allen op de dansvloer. Geweldig!

Begin je met een diner dan is dure muziek nog niet relevant. Maar na het diner wil je misschien lekker dansen en dan moet je voor kwaliteit gaan. Vaak kun je kosten besparen door de speeltijd in te korten. Bij een walking dinner wil je zeker in het begin een rustige ambiance die langzaam oploopt naar een swingend feest. Een grote band of een dampende DJ hebben dan niet veel te doen. En dat is jammer.

Met Meneer Backbier en/of Party & Co kun je je feest van het begin tot het einde plannen. Rustige singer songwriter muziek, Saxy lounge in het begin en dan naar een spetterend einde.Of als het budget het toelaat eindigen met die dampende DJ een artiest of die fantastische band

Of Meneer Backbier ,Party & Co de hele avond mag spelen of een gedeelte. Het maakt ons niets uit. Wij regelen de DJ of de extra artiest. Zo kan iedereen zijn eigen items bij elkaar zoeken en houd je met Meneer Backbier of Party & Co toch het intieme van live muziek. Nu boeken?

Geef een reactie

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram