Zo bouwde ik mijn nieuwe kroeg-piano

De stoere piano voor de kroeg en jullie feest

De piano voor de kroeg van Meneer Backbier

Op zoek naar nieuwe inspiratie heb ik een piano gebouwd. Ik noem hem mijn kroeg-piano.

Muziek van mijn generatie waar ik blij van word was de eerst aanzet. Maar er is ook muziek van nu waar ik ontzettend blij van word. Alles kan!!

Zo zie je dat een idee kan groeien. Dit is de piano waar je in de kroeg of op jullie feest omheen gaat staan en kunt meezingen en swingen. Verzoekjes van Herman brood, Supertramp, Crosby,Stills Nash &Young. Maar ook Ed Sheeran Maroon 5 en Andre Hazes. Prachtig!

De komende tijd ga ik dus op zoek naar nummers die in dit concept passen. Het mooist zou zijn als ik van jullie input krijg over welke muziek jullie raakt. Welke nummers kunnen jullie meezingen.Waar voelen jullie nostalgie of emotie. Hoe kan ik samen met jullie een muzikale reis maken door het verleden en heden met een aankomst in het geluk van nu!

Reageer op deze blog, Mail me, PM me op Facebook. Het maakt niet uit zolang ik hoor wat er bij jou leeft.

Geef een reactie

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram